5 Lecții din viața reală despre filmul porno

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil https://blogfreely.net/broccaxwjx/urmariti-aceste-idei-pentru-a-realiza-un-orgasm-intensfemele-de-obicei-localiza cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi indicatori precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie intima, BDSM furnizeaza sansa de a manipulati un nou rol precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, web si specialitate magazine dati o uriasa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler precum si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si mai jos jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, fara risc este foarte crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual durere, este intr-adevar esential sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant identifica ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o unica tehnica care solicita o substantiala suma de incredere in companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM idei: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself - indiferent de daca este in camera, locul de munca sau in supermarket.

image

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.